![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#اداره مهاجرت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
برای Financial Support در سایت اداره مهاجرت نوشته Proof you paid tuition and housing fees هزینه دانشگاه را میدم برای ترم اول ولی برای کرایه خانه من از ایران اقدام کنم برای سه ماه هم پیش پرداخت باید بدهم اگر ویزام صادر نشه این پول دیکه به من بر نمیگرده برای گرفتن و کرایه کردن خانه در کانادا واجب هست مستندات بزارم لطفا این مورد را جواب دهید
2021-09-08 03:24:00 #Montreal [سایت اداره مهاجرت] دانشگاه
برای Financial Support در سایت اداره مهاجرت نوشته Proof you paid tuition and housing fees هزینه دانشگاه را میدم برای ترم اول ولی برای کرایه خانه من از ایران اقدام کنم برای سه ماه هم پیش پرداخت باید بدهم اگر ویزام صادر نشه این پول دیکه به من بر نمیگرده برای گرفتن و کرایه کردن خانه در کانادا واجب هست مستندات بزارم لطفا این مورد را جواب دهید
2021-09-08 03:26:00 #Montreal [سایت اداره مهاجرت] دانشگاه
بعد از تکمیل مدارک در سایت اداره مهاجرت کانادا تا چند روز بعد وقت داریم برای گرفتن نوبت بایومتری و اگر دیر بشه مشکلی ایجاد میکنه دومین موضوع بررسی مدارک بعد از انجام بایومتری صورت میگیرد یا همان بعد از تکمیل مدارک در سایت اداره مهاجرت لطفا راهنمایی نمایید باتشکر فراوان
2021-09-18 02:35:00 #Montreal [سایت اداره مهاجرت] دانشگاه
من پذیرش تحصیلیم اومده و تمامی مدارکم را برای سابمیت در سایت اداره مهاجرت کانادا ترجمه و مهر وزارت خارجه زده اماده کرده ام فقط میخواستم اگر امکانش هست یک نفر که در این زمینه تخصص داره مدارک من را بررسی کنه و نواقصی اگر در مدارک یا استادی پلان یا مدارک مالی داره به من اعلام کنه تا ان را برطرف کنم تا نواقص در مدارکم به حداقل برسه هزینه زحمتی که برای بررسی هم میکشه پرداخت میکنم لطفا در این خصوص من را راهنمایی نمایید باتشکر فراوان
2021-09-19 03:20:00 #Montreal [سایت اداره مهاجرت] دانشگاه
دانشگاه تو کدوم قسمت هزینه های زندگی آورده؟ سایت اداره مهاجرت سالانه ۱۰ هزارتا در نظر گرفته میخواستم بدونم خود دانشگاه چقدر مشخص کرده
2021-09-25 16:35:00 #New brunswick [سایت اداره مهاجرت] دانشگاه
کسی اطلاع داره دانشگاه تو کدوم قسمت هزینه های زندگی آورده؟ سایت اداره مهاجرت سالانه ۱۰ هزارتا در نظر گرفته میخواستم بدونم خود دانشگاه هزینه زندگی تو فردریکتون چقدر مشخص کرده؟
2021-09-26 03:43:00 #New brunswick [سایت اداره مهاجرت] دانشگاه
کسی اطلاعی از رشته استوپاتی داره ؟ آیا این رشته تو کانادا پذیرفته شده است؟ من سایت آکادمی استوپاتی کانادا را دیدم فردی بنام شاهین پورگل کهایرانیه رییسشه ولی DLI این آکادمی را تو سایت اداره مهاجرت ندیدم حتی ادعا میکنه بدون بک گراند رشته های ت هم میتوان اپلای کرد ودوساله مدرک میده بعضی ها هم میگن میشه بعدش مطب زد مثل فیزیوتراپی ممنون میشم ی که اطلاع کافی دارند اطلاعات را با بنده شیر کنند روز همگی خوش
2021-10-05 13:39:00 #Montreal [سایت اداره مهاجرت] دانشگاه
همگی شاد و خرم باشید مبلغ پروف آو فاند برای شهر TR یا کبک چنده؟ میدونم که از رقم اعلامی در سایت اداره مهاجرت کانادا کمتره ولی رقم درست و دقیقش را از جایی پیدا نمیکنم اگر از اطلاع دارید لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-10-21 11:02:00 #Quebec [سایت اداره مهاجرت] دانشگاه
/ گرفتن بایومتریک قبل از سابمیت پرونده در سایت اداره مهاجرت هست یا بعد از سابمیت میشه بایومتریک رفت؟
2021-10-29 12:00:00 #Toronto [سایت اداره مهاجرت] دانشگاه
آیا از نظر اداره مهاجرت کانادا داشتن دکتری با اسکالرشیپ از یه دانشگاه خوب و سابقه تیوترینگ در دانشگاه سابقه کاری محسوب میشه؟
2020-12-05 08:13:37 #Montreal [دانشگاه][اسکالرشیپ ][تیوترینگ ][کانادا ][اداره مهاجرت][دکترا] دانشگاه
اگه تو سایت وضعیت یه رشته را از لحاظ باز و بسته بودن مغایر میبینید با چیزی که تو ocas گفته شده، سایت کالج را معیار قرار بدید برای دوستمون که گفت رشته ای upcomming هست اینو عرض کردم
2021-09-20 09:30:00 #Montreal
آقای فلاح فرد تا ددلاین اول پرداخت شهریه باید حتما مبلغ مینیموم که در فاکتور شهریه هست پرداخت کنیم یا ۹۳۱ دلار؟ برای من خیلی هزینش زیاده فعلا دوتا درس حذف کردم که فعلا تایید نشده دیگه هم اگر میدونن ممنون میشم جواب بدن
2021-08-30 11:13:00 #Montreal
من درسم تموم شده و میخوام برای pgwp خودم و همچنین تمدید ویزیتور پرمیت پسرم هم که همراه من هستند اقدام کنم، آیا برای تمدید پرمیت پسرم باید حساب بانکی ارائه بدم؟
2021-09-02 23:09:00 #Montreal
، ممنون میشم راهنمایی کنید: من میخوام ترمم رو دیفر کنم، و نامه اش رو تو این چند روز بفرستم، تو نامه ایی که حاضر کردم به نبودن سفارت کانادا در ایران، طولانی بودن پروسه اخذ ویزا و شلوغی سفارت به جهت رسیدگی به مدارک شهروندان افغان اشاره کردم سوال اول اینکه آیا برای این درخواست به لحاظ زمانی زود نیست؟ ( من از این نظر میخوام زود اقدام کنم که اگر موافقت نشه با دیفرم وقت داشته باشم با تمکن یک ماهه درخواست ویزا بدم) امکانش هست که دانشگاه موافقت نکنه؟ سوال دوم مواردی که در نامه اشاره شدن مناسب هست؟ سوال
2021-09-09 02:12:00 #Montreal